onze Diensten

Wat wij aanbieden

Totaal engineering

Onze ervaring in het voorbereiden en realiseren van projecten zetten we in tijdens de engineering- en ontwerpfase. Alle betrokken adviseurs vallen onder onze verantwoordelijkheid. Dit resulteert in een volledig integraal afgestemd ontwerp gebaseerd op jouw wensen.

Op basis van het afgestemde ontwerp kunnen de bouwbedrijven en installateurs een offerte maken met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Nadat de offertes gedetailleerd doorgenomen en afgestemd zijn stellen wij eenduidige contractstukken op. Vooraf duidelijkheid en een compleet contract voorkomt discussies en vertraging tijdens de realisatiefase. Onze werkwijze resulteert uiteindelijk in een lagere totale kostprijs, een kortere doorlooptijd en een plezierig bouwproces.

Contact

Contractmanagement

Wij werken met praktijkgerichte contracten, die transparant en helder zijn voor alle partijen die de overeenkomsten met elkaar aangaan.

Wij adviseren bij het maken van de juiste keuze van de vorm van de overeenkomst. Je kan denken aan aanneemovereenkomsten, inkoopovereenkomsten, prestatiecontracten of Design, Construct & Maintain contracten. Ook algemene projectvoorwaarden en inkoopvoorwaarden zijn een belangrijk onderdeel van de overeenkomsten.

Wij verzorgen contracten voor opdrachtgevers, aannemers en bouwbedrijven, leveranciers en onderaannemers.

Contact

Projectmanagenemt

Gedurende het complete bouwproces is deskundig projectmanagement essentieel voor het succesvol realiseren van het project. Met de juiste aanpak en expertise worden verrassingen voorkomen en faalkosten beperkt. Wij begeleiden je gedurende het gehele bouwproces. Dankzij onze brede expertise van de bouw kennen en beheersen wij de diverse risico’s in de verschillende bouwfases. dit stelt ons in staat om je te ondersteunen en je zorgen uit handen te nemen.

Contact

Bouwkostenmanagement

Grip op je budget! Wij zijn onafhankelijk en geven je financieel houvast, wij maken haalbaarheidsstudies, ontwerpen budget gestuurd, voeren contractonderhandelingen en bewaken je budget van initiatief tot en met oplevering en de exploitatie.

Wij vertalen je ambities in overzichtelijke en betrouwbare ramingen. Aan de hand van deze ramingen kunnen we samen de juiste keuzes maken binnen de gestelde budgetten. Onze samenwerking met jou en onze adviseurs zorgt voor de beste prijs-kwaliteitverhouding van het integraal afgestemde ontwerp.

Contact

Professionalisering

Groeit jouw bedrijf en wil je graag een proces optimaliseren of professionaliseren? We zetten onze ervaring graag in om jou bedrijf te professionaliseren. Kwaliteitsborging, het inkoopproces of de financiële bewaking van projecten zijn enkele voorbeelden. Neem gerust contact op, niet elke vraag brengt kosten met zich mee. We helpen je graag op weg!

Contact

Advies

Bij het geven van bouwadvies is jouw specifieke behoefte en situatie uitgangspunt. Wij houden rekening met bouwvoorschriften, budgetten en duurzaamheidsaspecten. Daarnaast zetten wij onze kennis van materialen, bouwtechnieken en Wet- en regelgeving in om een kwalitatief hoogwaardig en functioneel bouwadvies te geven. Neem gerust contact op, niet elke vraag brengt kosten met zich mee. We helpen je graag op weg!

Contact

Onze meerwaarde

Ervaring van de uitvoeringsfase wordt al ingezet tijdens de ontwerpfase

Verlaging van de totale kostprijs

Verkorten van de doorlooptijd

Verhogen van de kwaliteit

Een plezierige samenwerking

Vrijblijvend kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in onze meerwaarde of heb je een vraag of suggestie? Laat het ons weten, wij helpen je graag!

Contactformulier

Laat dit veld blanco