Project- en Contractmanagement uitbreiding bedrijfshal en kantoor Wijlhuizen te Drachten.

Voor Wijlhuizen Drachten hebben wij op basis van de bouwaanvraag en een Technische Omschrijving offertes aangevraagd bij aannemers. Na het beoordelen en gedetailleerd doornemen van de offertes van de aannemers hebben wij eenduidige contractstukken opgesteld.

Vooraf helderheid en een compleet contract heeft discussies tijdens de bouw voorkomen en een korte bouwtijd opgeleverd. Het bouwproces is door de fijne opstelling van Johannes Otten van Wijlhuizen Drachten en Harmen Bijlstra van Bouwbedrijf Van der Haak en Bijlstra erg prettig verlopen.

Advanced scheduling

Cras sit amet sapien rhoncus, tempor neque eu, laoreet libero. Nulla facilisi. Cras efficitur hendrerit nisi sed tincidunt.

Satisfaction guarantee

Cras sit amet sapien rhoncus, tempor neque eu, laoreet libero. Nulla facilisi. Cras efficitur hendrerit nisi sed tincidunt.

Quality control

Cras sit amet sapien rhoncus, tempor neque eu, laoreet libero. Nulla facilisi. Cras efficitur hendrerit nisi sed tincidunt.

Omschrijving

Wijlhuizen is een gerenommeerde speler in de markt van truck & trailer onderdelen. Als familiebedrijf hebben Wijlhuizen de afgelopen decennia een stevige groei doorgemaakt en is als marktleider in de Benelux bij uitstek dé partner voor een stabiele samenwerking.

Wijlhuizen rekent met name garagebedrijven, grossiers en transportondernemingen tot haar klantenkring. Naast truck & traileronderdelen levert Wijlhuizen ook werkplaatsinrichting of verbruiksartikelen voor bedrijven met een eigen werkplaats.

Door deze groei was de vestiging in Drachten uit zijn jasje gegroeid. Een uitbreiding van zowel de bedrijfshal als het kantoor was hard nodig.

Connect heeft op basis van de bouwaanvraag en een Technische Omschrijving offertes aangevraagd bij aannemers. Na het beoordelen en gedetailleerd doornemen van de offertes heeft Connect de prijsonderhandelingen gevoerd en eenduidig contractstukken opgesteld.

Vooraf helderheid en een compleet contract heeft (financiële) discussies tijdens de bouw voorkomen en een korte bouwtijd opgeleverd. Het bouwproces is door de fijne opstelling van Johannes Otten van Wijlhuizen Drachten, Roel Zwiers van Wijlhuizen Arnhem en Harmen Bijlstra van Bouwbedrijf Van der Haak en Bijlstra erg prettig verlopen.

De uitbreiding is inmiddels gereed en het project is eind december 2023 opgeleverd. De lachende gezichten bij de oplevering zegt genoeg!

Opdrachtgever: Wijlhuizen Beheer B.V.

Plaats: Drachten

Dienst(-en): Contract- en Projectmanagement

Onze meerwaarde

Ervaring van de uitvoeringsfase wordt al ingezet tijdens de ontwerpfase

Verlaging van de totale kostprijs

Verkorten van de doorlooptijd

Verhogen van de kwaliteit

Een plezierige samenwerking

Vrijblijvend kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in onze meerwaarde of heb je een vraag of suggestie? Laat het ons weten, wij helpen je graag!

Contactformulier

Laat dit veld blanco